tisdag 13 december 2011
Onsdagen den 14 december: Liten julfest, avslutning
Fastän kvällen är menad som ett lite festligare medlemsmöte, med kravlös social samvaro, kommer vi att prata kort om den gångna hösten. Vad var bra? Vad var dåligt? Vad kan vi utveckla? Vi kommer också att tala om den kommande vårterminen och vad som hittills finns inplanerat. Det finns gott om utrymme kvar för olika aktiviteter. Vilka önskemål finns det på sådana? Kom och gör din röst hörd!
Mötet börjar klockan 18:00 i de vanliga lokalerna.
tisdag 6 december 2011
Öppet hus den 7 september inställt
Nästa öppet hus blir istället i samband med föreningens första träff för vårterminen i januari. Mer information kommer efter årsskiftet.
tisdag 29 november 2011
Den 30 november: Avslutande cirkelträff i positiv psykologi och medlemsmöte
Studiecirkeln i positiv psykologi, Att bli lyckligare, avslutas genom att vi sammanfattar innehållet samt de diskussioner och samtal vi har haft. Vad har vi gått igenom? Vad har vi lärt oss om lycka? Har vi genomfört några förändringar i våra liv för att vi ska bli lyckligare? Vad tar vi med oss från cirkeln in i framtiden?
Någon timme in på kvällen gör vi fikapaus, och efter cirkeln hålls en avslutande samtalsrunda.
tisdag 22 november 2011
Den 23 november: Cirkelträff i positiv psykologi och medlemsmöte
Studiecirkeln i positiv psykologi, Att bli lyckligare, har nått fram till sin åttonde träff. Vi samtalar om kapitel 14 och 15 samt sammanfattningen i boken. Två av ämnena för träffen är hur vår benägenhet att pressa in allt fler aktiviteter inom allt snävare tidsramar hindrar oss från att leva lyckligare samt möjligheten till en revolution i människors synsätt så att lyckoperspektivet slår igenom. Om det senare inträffar kan vi inte bara hoppas på ett lyckligare samhälle utan också ett godare.
Efter någon timme gör vi fikapaus. Föreningen bjuder på te, kaffe och kakor.
måndag 14 november 2011
Den 16 november: Cirkelträff i positiv psykologi och medlemsmöte
Studiecirkeln i positiv psykologi, Att bli lyckligare, har nått fram till sin sjunde och näst sista träff. Vi går igenom kapitel 11-13 i boken, som omfattar tre meditationer eller betraktelser över lycka. Den första meditationen punkterar myterna att en människas lyckonivå skulle bestämmas av genetiska faktorer eller tidiga upplevelser i livet, utan tvärtom går denna att påverka i allra högsta grad. Den andra framhåller ett antal sätt att överkomma vanliga psykologiska hinder, ett slags självbegränsningar, som blockerar vägen till ett bättre liv. Den tredje slutligen visar hur du hos dig själv kan ta fram en inre kunskap till hur du ska leva ditt liv.
Även om man tidigare inte kommit till någon cirkelträff, går det bra att närvara, eftersom samtalen och genomgångarna nästan inte alls bygger på vad vi gjort tidigare under studiecirkeln.
Under kvällen blir det även en fikapaus.
Varmt välkomna!
tisdag 25 oktober 2011
Den 26 oktober: medlemsmöte och cirkelträff i positiv psykologi
Studiecirkeln i positiv psykologi, Att bli lyckligare, har kommit fram till sin sjätte träff. Vi går igenom kapitel 6-10 i boken. Några av ämnena för träffen är lycka i samband med studier, arbete och relationer. Vi diskuterar också förhållandet mellan lycka, egenintresse och omtanke om andra. Avslutningsvis tar vi upp några enkla aktiviteter som skänker både mening och nöje och därmed även ökat välbefinnande.
Även om man tidigare inte kommit till någon cirkelträff, går det bra att närvara, eftersom samtalen och genomgångarna nästan inte alls bygger på vad vi gjort tidigare under studiecirkeln.
Under kvällens fika bjuds det på mumsiga gifflar och kakor.
Varmt välkomna!
tisdag 18 oktober 2011
Den 19 oktober: medlemsmöte och cirkelträff i positiv psykologi
Studiecirkeln i positiv psykologi, Att bli lyckligare, har nu sin femte träff, under vilken vi går igenom kapitel fyra och fem i studiematerialet. Vi samtalar då om hur lycka -- inte pengar eller status -- kan ses som det yttersta värdet i våra liv samt om vikten av målsättningar för att samtidigt både må bra och åstadkomma förändringar.
Även om man tidigare inte kommit till någon cirkelträff, går det bra att närvara, eftersom samtalen och genomgångarna nästan inte alls bygger på vad vi gjort tidigare under studiecirkeln.
Dessutom: Från förra veckans spelkväll blev det över en hel del naturgodis, torkad frukt och nötter, som det bjuds på under kvällens fika.
Varmt välkomna!
söndag 9 oktober 2011
Den 12 oktober: Spelkväll!
Som alltid är ni varmt välkomna!
tisdag 4 oktober 2011
5 oktober: öppet hus och cirkelträff i positiv psykologi
Studiecirkeln är framme vid sin fjärde träff. Under kvällens sammankomst kommer vi att samtala om:
- att lycka inte består i att tillfredsställa alla begär omedelbart utan tanke på framtida konsekvenser,
- hur lyckan hindras ifall man skjuter upp tillfredsställelsen av alla begär för att istället nå avlägsna mål,
- att våra liv måste vara fyllda av både mening och lust för att vi ska kunna bli lyckliga.
Sammanfattningsvis: För att bli lycklig måste man kunna njuta av en aktivitet medan man utför den och av dess konsekvenser i framtiden. Dessutom måste aktiviteten vara meningsfull, besitta eller leda till något som man sätter ett värde på eller som fyller ett (högre) syfte. Exempel: En kvinna gillar att gå promenader i skogen (njutningsfylld aktivitet) vilket leder till god hälsa (välbefinnande i framtiden), vilken just är något hon värdesätter
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 27 september 2011
Onsdagen den 28 september: medlemsmöte och cirkelträff i positiv psykologi
Studiecirkeln i positiv psykologi, Att bli lyckligare, har nu sin tredje träff, vilket betyder sista chansen att gå med i den. Boken med namnet Lyckligare (mer info nedan), som används som studiematerial, får du gratis av föreningen. Den delas ut på plats.
Under denna tredje cirkelträff går vi igenom och samtalar om författarens erfarenheter som fick honom att söka det goda livet, om att lycka inte består i att tillfredsställa alla begär omedelbart och, omvänt, hur lyckan hindras ifall man skjuter upp tillfredsställelsen av alla begär samt om att våra liv måste vara fyllda av både mening och lust för att vi ska kunna bli lyckliga.
Så här presenterar förlaget kursboken Lyckligare — den största belöningen i ditt liv av Tal Ben-Shahar:
"Kan man lära sig att bli lycklig? Svaret är ja!
Det började som en föreläsning för en handfull studenter och utvecklades till den mest populära kursen på Harvard och därefter till ett globalt fenomen.
Med utgångspunkt i den nya forskningsgrenen positiv psykologi , hjälper författaren dig att förstå vad lycka verkligen är och hur du kan lära dig att nå lycka i det dagliga livet. För att vi ska bli lyckligare krävs både eftertanke och praktisk handling, Tal Ben-Shahar råder oss att ta för vana att stanna upp, fundera och se in i oss själva. Lyckligare är en arbetsbok och med hjälp av enkla övningar visar författaren på ett övertygande sätt hur vi kan ge oss själva lyckosparkar i vardagen. Boken bygger på vetenskaplig forskning men presenteras på ett personligt och lättillgängligt sätt."
Mötet börjar alltså klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
måndag 26 september 2011
Föreläsning om Internetpsykiatri den 29 september
Titel: Internetpsykiatri – funkar det?
Föreläsare: Erik Andersson, leg psykolog vid Internetpsykiatrienheten, Karolinska Institutet
Tid och plats: Torsdag 29 september kl 18.30, Drakensalen, Kungsängsgatan 12, 1 tr, Uppsala
Internetpsykiatrienheten vid Karolinska är pionjär i Sverige och världen och har behandlingsprogram för depression, tvångssyndrom och social fobi. Erik Andersson berättar om internetförmedlad KBT och erfarenheterna av en första behandlingsomgång av tvångssyndrom.
Samarrangemang med OCD/Ananke, ÅSS och Föreningen Balans.
Entré 50 kr. Medlemmar fri entré.
www.internetpsykiatri.se
tisdag 20 september 2011
Den 21 september: Att bli lyckligare (studiecirkel)
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Varmt välkommen!
tisdag 13 september 2011
Onsdagen den 14 september: start av studiecirkel och medlemsträff
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B (se karta i marginalen till höger). Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 6 september 2011
Onsdagen den 7 september: Öppet hus
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B (se karta i marginalen till höger). Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 30 augusti 2011
Återstart av våra medlemsträffar 31 augusti
Det kommer att bli en upptaktsmöte inför hösten, där vi pratar om vad som ska hända fram till årsskiftet. Vi samtalar även om tiden sedan vi senast sågs. Däremellan blir det fika.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen.
tisdag 21 juni 2011
Sommarfika
Nu vidtar sommarfika. Varje onsdag kl 18 under hela sommaren kommer vi att fika tillsammans på Café Cappuccino mittemot Linnéträdgården. När vädret så tillåter, håller vi till utomhus, på innegården. Dessa fikaträffar har inget program utan meningen är att man ska umgås, samtala och ha det trevligt tillsammans.
Inga speciella mejl kommer att gå ut inför varje onsdag, utan du kan räkna med att det kommer att vara någon från föreningen på plats. Skulle det mot förmodan vara så att inte minst två medlemmar kommer att dyka upp på kvällen, skickas ett mejl ut om att fikaträffen är inställd -- men bara då.
Varmt välkommen!
tisdag 7 juni 2011
Onsdagen den 8 juni: medlemsträff och avslutande cirkelträff
Studiecirkeln Maximera ditt självförtroende har kommit fram till sista träffen. Har du inte tidigare deltagit i studiecirkeln, går det utmärkt att sitta med ändå. Vi samtalar om sådant som alla upplever i livet och har erfarenheter av.
Vi kommer att samtala om bokens tre sista kapitel: att hålla tal och föredrag, negativ jämförelse (att jämföra sig med andra på ett ofördelaktigt sätt) och självförtroende i vardagslivet.
Cirkelträffen kommer efter fikat (varma drycker och kaka), som i sin tur föregås av en samtalsrunda, vilken alltså inleder kvällen.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss närvarande och hämtar dig. Varmt välkommen.
tisdag 31 maj 2011
Onsdagen den 1 juni: Öppet hus och studiecirkel
Studiecirkeln är framme vid sin femte träff. Under kvällens sammankomst kommer vi att samtala om hur man kan hantera vardagslivets krav, förväntningar och påfrestningar samt hur man bygger socialt självförtroende i kontakten med andra människor.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 24 maj 2011
Medlemsträff och studiecirkel onsdagen den 25 maj
Studiecirkeln Maximera ditt självförtroende har kommit fram till fjärde gången. Har du inte tidigare deltagit i studiecirkeln, går det utmärkt att ändå sitta med. Vi samtalar om sådant som alla upplever i livet och har erfarenheter av att dela med sig.
Under den fjärde cirkelträffen talar vi om hur man kan övervinna självsabotage genom en femstegsplan: neutralisera negativa budskap, skapa självförtroendebudskap, slutföra saker, dra till sig framgång och utveckla viljestyrka.
Vi kommer också att gå igenom en strategi för att klara vardagens alla krav och förväntningar. Även här tittar vi på en plan i fem steg: erkänna att man inte orka, minska andras förväntningar, sluta skjuta upp saker, undvika störningsmoment och behålla energin och lugnet.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 17 maj 2011
Onsdag 18/5: teprovning!
Teprovningen börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 10 maj 2011
Onsdagen den 11 maj: medlemsmöte och cirkelträff
Studiecirkeln Maximera ditt självförtroende har nu sin tredje träff, vilket betyder sista chansen att gå med i den. Boken med samma namn, som används som studiematerial, får du gratis av föreningen. Den delas ut på plats.
Under den tredje cirkelträffen går vi igenom och samtalar kring hur man når framgång trots rädsla för att misslyckas, hur man övervinner och hanterara denna rädsla samt hur man säger nej till andra på ett bra sätt.
Mötet börjar alltså klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 3 maj 2011
Onsdag den 4 maj: Öppet hus och Maximera ditt självförtroende
Studiecirkeln är framme vid sin andra träff. Förra gången var bara en introduktion. Därför fungerar det alldeles utmärkt för dig att börja delta nu, utan att du behöver känna att du missat något väsentligt. Under kvällens träff kommer vi att samtala om vad självförtroende är, om olika sorters självförtroende, om inre eller genuint självförtroende, om hur man hittar självförtroendet i vardagslivet samt om hur man hanterar negativ påverkan och drar fördel av positiv dito, som gynnar självförtroendet.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 26 april 2011
Onsdag den 27 april: Start av ny studiecirkel
Boken som vi kommer att använda heter Maximera ditt självförtroende: 10 steg mot bättre självkänsla. Så här presenteras den av förlaget:
Är du en sådan som ofta tvivlar på din egen förmåga och inte vågar ta de beslut eller göra de saker som du egentligen vill? Låter du ditt dåliga självförtroende styra din vardag och din självkänsla? Då är detta boken för dig! Genom 10 övningar kan du stärka och återfå det förtroende för dig själv som gått förlorat. Och varför stanna där?Studiecirkelns deltagare får den här boken helt gratis. Första cirkelträffen nu på onsdag kommer att bli en introduktion till ämnet självkänsla och till boken, som då delas ut.
- Känn dig trygg i den du är och vad du kan
- Upptäck och utveckla de talanger du besitter
- Lär dig att säga nej och bygga det självförtroende som krävs för att nå dina mål
Som vanligt är mötesplatsen på S:t Persgatan 22B, och vi träffas kl 18.00. Varmt välkommen!
måndag 18 april 2011
Onsdag den 20 april: Biobesök
måndag 11 april 2011
Onsdag den 13 april: Medlemsmöte och studiecirkel
- Vi börjar träffen kl 18.00 med studiecirkeln Att bli av med oro och ångest.
- 19.00 blir det fika under en kvart.
- 19.15 fortsätter vi med studiecirkeln.
- 20.00 kör vi en samtalsrunda om hur vi har det, om funderingar och känslor samt vad som hänt den senaste veckan eller vadsomhelst som känns angeläget att säga (det är förstås frivilligt att prata).
Om känslor (kap 9). Hur kan man handskas med känslor, även jobbiga sådana? Hur kan vi uttrycka våra känslor i stället för att undertrycka dem? Hur kan vi använda våra känslor som en vägledning genom våra liv?
Om tiden (kap 10). Hur kan vi ta kontroll över vår tid och sluta stressa. Hur gör man för att slå av på brådskan och uppskatta (och förbättra) nuets ögonblick. Hur planerar man sin tid på ett vettigt sätt?
Det går bra att vara med på studiecirkeln, även om man inte deltagit tidigare.
Som vanligt är mötesplatsen på S:t Persgatan 22B. Välkommen!
tisdag 5 april 2011
Onsdag den 6 april: Öppet hus och studiecirkel
kvar och vara med på cirkeln, även om man inte är anmäld som deltagare. Under kvällens studiecirkel-del kommer vi att tala om vanliga känslor som besvikelse, glädje, frustration osv. i förhållande till oro och ängslan.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
måndag 28 mars 2011
Årsmöte onsdagen den 30 mars
Kom och utöva dina demokratiska rättigheter som medlem! Styrelse, revisor och valberedning ska väljas (kandidater finns nominerade). Delta i granskningen av förvaltning och ekonomisk skötsel av föreningen, och kom med synpunkter på eller frågor om den framtida verksamhetsplaneringen. Handlingar delas ut på plats. Den sittande styrelsen ger korta muntliga redovisningar av dem. Mötet är viktigt, eftersom det ger dig möjlighet till demokratisk kontroll och påverkan.
Själva årsmötesförhandlingarna beräknas ta ungefär en timma. Sedan bjuder föreningen de församlade på kaffe/te, bulle och tårta -- riktiga kontidorivaror från Forsa hembageri. Denna stund av trivsamt umgänge pågår framemot klockan nio. Välkomna, alla medlemmar!
tisdag 22 mars 2011
Onsdagen den 23 mars: Temakväll om ångestsyndrom på Infoteket i Uppsala
Kort om paniksyndrom, social fobi och generaliserad ångest
Paniksyndrom kännetecknas av oväntade, upprepade attacker av intensiv, svår ångest i situationer, där yttre fara saknas. Panikattack utvecklas snabbt och klingar spontant av efter en stund, men upplevelsen är överväldigande och starkt obehaglig för den drabbade och innefattar symtom som hjärtklappning, svettningar, yrsel, andningssvårigheter, bröst- smärtor, illamående, dödsångest, rädsla att förlora kontrollen eller förståndet, overklighetskänslor och svimfärdighet.
Social fobi är fruktan för att bli granskad och bedömd i situationer med andra människor. Man är rädd att man ska rodna, skaka med händerna, darra på rösten eller bete sig på något annat sätt som kan väcka uppseende. Den drabbade undviker om möjligt de fruktade sociala situationerna eller uthärdar dem under stark ångest.
Generaliserad ångest är fritt flytande ångest, mer eller mindre ihållande, som inte är knuten till någon särskild situation. Oron handlar i stället om framtida hot eller yttre faror, fastän de inte är realistiska eller troliga. Symptomen är spändhet, rastlöshet, sömnbesvär, retlighet och uttröttbarhet.
tisdag 15 mars 2011
Ons 16/3: Studiecirkel- och medlemsträff
- Vi börjar träffen kl 18.00 med studiecirkeln Att bli av med oro och ångest.
- 19.00 blir det fika under en kvart.
- 19.15 fortsätter vi med studiecirkeln.
- 20.00 kör vi en samtalsrunda om hur vi har det och vad som hänt den senaste veckan (frivilligt att prata).
Som vanligt är mötesplatsen på S:t Persgatan 22B. Välkommen!
tisdag 8 mars 2011
Onsdag den 9 mars: Studiecirkel- och medlemsträff
Onsdagen den 9 mars är det dags för ny studiecirkel- och medlemsträff. Denna kväll testar vi ett annorlunda tidsschema:
- Vi börjar träffen kl 18.00 med studiecirkeln Att bli av med oro och ångest.
- 19.00 blir det fika under en kvart.
- 19.15 fortsätter vi med studiecirkeln.
- 20.00 kör vi en samtalsrunda om hur vi har det och vad som hänt den senaste veckan (frivilligt att prata)
Som vanligt är mötesplatsen på S:t Persgatan 22B. Välkommen!
tisdag 1 mars 2011
Onsdag 2/3: Öppet hus och studiecirkel
Under kvällens studiecirkel-del kommer vi att gå igenom ungefär ett dussin enkla och effektiva verktyg för att identifiera samt besegra sin oro och ångest.
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 15 februari 2011
Onsdag 16 februari: Studiecirkel och medlemsträff
Vi börjar alltså kl 18.00 med studiecirkeln Att bli av med oro och ångest, fikar efter en timme, fortsätter en liten stund till. Som avslutning på kvällen går vi över tillatt prata fritt om vad vi nu har på hjärtat (hur vi mår, hur veckan varit), alltså det som vi brukar kalla "rundan".
Det går fortfarande alldeles utmärkt att komma med i cirkeln. Boken som vi använder får du gratis. I morgon kväll ska vi prata om acceptera verkligheten (mindfulness) och hur man kan förändra sig själv, trots att det ibland kan medföra oro och obehag (kapitel 5).
Som vanligt är mötesplatsen på S:t Persgatan 22B. Välkommen!
tisdag 8 februari 2011
Onsdag 9/2: Medlemsträff och studiecirkeln Att bli av med oro och ångest
Den här gången prövar vi ett nytt upplägg. I stället för att inleda kvällen med en samtalsrunda får den avsluta. Vi börjar alltså kl 18.00 med studiecirkeln Att bli av med oro och ångest, fikar efter en timme, fortsätter en liten stund till, och först därefter går vi över till att prata fritt om vad vi nu har på hjärtat (hur vi mår, hur veckan varit).
Det går fortfarande alldeles utmärkt att komma med i cirkeln. Boken som vi använder får du gratis. I morgon kväll ska vi prata om olika orosprofiler (t.ex. hur och vad man oroar sig för). Därefter börjar vi med steg ett i bokens sjustegsprogram: hur man skiljer mellan produktiv oro och icke-produktiv, dvs. mellan sådan oro som egentligen gäller lösbara problem och sådan som oro som inte leder till någon praktisk handling. (De sex kommmande stegen handlar till stor del om hur man kan bli av med den icke-produkiva oron och ångesten).
tisdag 1 februari 2011
Onsdag 2/2: Öppet hus och medlemsträff
Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!
tisdag 25 januari 2011
Onsdag 26/1: Att bli av med ångest och oro 1
medlemsträff igen. Vi börjar som vanligt med en samtalsrunda. När var
och en ventilerat vad han eller hon hade på hjärtat, följer en stunds
fika.
Efter fikat fortsätter vi med den första verkliga gången av den nya
studiecirkeln: Att bli av med ångest och oro.
Vi kommer att börja prata om hur och varför man oroar sig, vilka
sorters oro/ångest det finns och de olika orsaker som kan göra att man
har den. Sedan går vi igenom tolv vanliga strategier att hantera
ångest, som inte fungerar utan bara gör oron värre. Kan man undvika
att använda sig av dessa dåliga strategier, har man redan tagit ett
stort steg mot ett liv med betydligt mindre oro och ångest.
Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna till denna studiecirkel, som
kan vara till stor nytta för er när det gäller att minska oron och
ångesten. Cirkeln är gratis. Studiematerialet - boken Att bli av med
oro - är också den gratis (och sprängfylld med fungerande tips och
råd). Den delas ut denna kväll.
Vi samlas i ABF:s möteslokal på S:t Persgatan 22B. Välkommen!
måndag 17 januari 2011
Terminstart onsdagen den 19 januari
Varmt välkommen alltså till det nya årets första träff, som börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgränd 22B. Vi håller på framemot niotiden. Mitt i blir det en längre fikapaus och kanske ytterligare någon kortare rast.