tisdag 3 maj 2011

Onsdag den 4 maj: Öppet hus och Maximera ditt självförtroende

Som vanligt på onsdagar hålls imorgon, den 4 maj klockan 18.00, en medlemsträff. Det är samtidigt öppet hus. Förutom befintliga medlemmar är då även andra välkomna, som är intresserade av föreningen och dess verksamhet. Efter en kort information fikar vi och sedan fortsätter vi med studiecirkeln Maximera ditt självförtroende. Det går bra att stanna kvar och vara med på cirkeln, även om man inte är anmäld som deltagare.

Studiecirkeln är framme vid sin andra träff. Förra gången var bara en introduktion. Därför fungerar det alldeles utmärkt för dig att börja delta nu, utan att du behöver känna att du missat något väsentligt. Under kvällens träff kommer vi att samtala om vad självförtroende är, om olika sorters självförtroende, om inre eller genuint självförtroende, om hur man hittar självförtroendet i vardagslivet samt om hur man hanterar negativ påverkan och drar fördel av positiv dito, som gynnar självförtroendet.

Mötet börjar klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgatan 22B. Länk till karta finns till höger på denna sida, i marginalen. Kommer du för första gången, kan du vänta vid ingången, så kommer en av oss och hämtar dig. Varmt välkommen!

Inga kommentarer: