tisdag 26 april 2011

Onsdag den 27 april: Start av ny studiecirkel

Onsdagen den 27 april startar en ny studiecirkel: Maximera ditt självförtroende. Den kommer att handla om hur man höjer sin självkänsla och stärker sitt självförtroende för att må bättre, undvika negativa känslor och bli bättre på att hantera påfrestningar och stress. Vi kommer också att gå in på hur man kan öka sin förmåga att i livet hävda sig själv och sina rättigheter samt ger uttryck för sina åsikter, behov och känslor.

Boken som vi kommer att använda heter Maximera ditt självförtroende: 10 steg mot bättre självkänsla. Så här presenteras den av förlaget:

Är du en sådan som ofta tvivlar på din egen förmåga och inte vågar ta de beslut eller göra de saker som du egentligen vill? Låter du ditt dåliga självförtroende styra din vardag och din självkänsla? Då är detta boken för dig! Genom 10 övningar kan du stärka och återfå det förtroende för dig själv som gått förlorat. Och varför stanna där?
  • Känn dig trygg i den du är och vad du kan
  • Upptäck och utveckla de talanger du besitter
  • Lär dig att säga nej och bygga det självförtroende som krävs för att nå dina mål
Studiecirkelns deltagare får den här boken helt gratis. Första cirkelträffen nu på onsdag kommer att bli en introduktion till ämnet självkänsla och till boken, som då delas ut.

Som vanligt är mötesplatsen på S:t Persgatan 22B, och vi träffas kl 18.00. Varmt välkommen!

Inga kommentarer: