tisdag 4 november 2008

Novemberprogrammet 2008

  • 5/11: Öppet hus klockan 18.00-19.30. Alla ångestdrabbade eller intresserade av Uppsala Ångestsyndromsällskap och vad vi gör är välkomna. Det bjuds på gratis fika: kaffe, te, kakor, frukt och nötter. Efter öppet hus och fikat hålls studiecirkelträff nummer 5.

  • 12/11: Cirkelsamtal ("rundan") inom den öppna självhjälpsgruppen, som alla ÅSS-medlemmar är välkomna till; det är bara att dyka upp. Detta samtal pågår knappt en timme. Därefter ger vi oss ut på kulturell höstpromenad för att uppleva festivalen Allt ljus på Uppsala.

  • 19/11: Cirkelsamtal inom den öppna självhjälpsgruppen. Träff fyra av studiecirkeln i stresshantering. En halvtimmes fikastund.

  • 26/11: Fokusgrupp. Vi får besök av två personer (själva brukare) som för Uppsalapsykiatrins räkning intervjuar oss i föreningen om vad vi anser om den landstingsbaserade, psykiatriska vården. En chans att göra sin röst hörd!
Alla aktiviteter börjar klockan 18.00 på Dragarbrunnsgatan 13, en trappa ned, i rummet till vänster, allra längst bort i korridoren.

Inga kommentarer: