måndag 15 april 2013

Medlemsträff onsdagen den 17 april, kallelse till årsmöte den 24 april

Det hålls medlemsträff i vanlig ordning onsdag den 17 april klockan 18:00 i ABF:s lokaler, S:t Persgränd 22B. Kvällen fylls av samtal i grupp om hur vi har det just nu, fika och en studiecirkelträff om social fobi.

Tyvärr har det visat sig att den utmärkta bok om blyghet och social ångest, vilken vi hade tänkt att använda som studiematerial, har tagit slut på förlaget. Därför tvingas vi att för denna gång avsluta cirkeln om social fobi. I stället startar vi upp en ny studiecirkel, som förhoppningsvis ska bli lika intressant. Under kvällen diskuterar vi och fattar beslut om vilket ämne den ska ha. Förslag från förra gången är fördjupade studier i KBT eller lösningsfokuserad terapi. Undertecknad tar med sig ett urval böcker för påseende.

Om du är betalande medlem i Uppala Ångestsyndromsällskap, kallas du också till årsmöte  nästa onsdag den 24 april, klockslag och plats enligt ovan. Aktuella handlingar -- årsredovisning, budget och verksamhetsplan -- skickas i ett separat mejl och delas även ut på plats. Efter årsmötesförhandlingarna bjuder föreningen på förtäring i form av tårta och annat smått och gott.

Kom och gör din röst hörd! Vilka vill just du ska sitta i föreningens styrelse? Vilken inriktning ska föreningen ha detta året? Vilka aktiviteter ska vi ägna oss åt.

Varmt välkommen!

Inga kommentarer: