tisdag 5 maj 2009

Öppet hus onsdagen den 6 maj

Onsdag kväll den 6 maj hålls öppet hus 18.00–19.30 i ABF:s lokaler. Alla ångestdrabbade eller intresserade av Uppsala Ångestsyndromsällskap (ÅSS) och vår verksamhet är hjärtligt välkomna. De nya besökarna ges information om föreningen och får träffa befintliga medlemmar. Det bjuds på gratis varma drycker med smörgås. Välkomna att hälsa på!

Ingång sker vid Bredgränd 18, en glasad aluminiumport. Oftast har någon medlem redan kommit, som släpper in dig. Annars väntar du bara tills en sådan dyker upp.

Efter öppet hus och fikat, klockan halv åtta, håller vi ett pass i den nya studiecirkeln Återhämtning från psykisk ohälsa. Vi är nu framme vid studiecirkelns tredje sammankomst, som är det sista tillfället att bli fullvärdig deltagare. Passa alltså på att gå med, om du inte redan gjort det, för en utbildning i hur du kan återhämta dig från psykisk ohälsa i form av exempelvis ångest och svår oro. Studiematerialet får du gratis av föreningen.

Eftersom vi inte kom så långt förra gången, befinner vi oss fortfarande i kapitel 1, "Individens egna resurser" (s. 4-17), som handlar om hur den enskilde individens egenskaper kan påverka återhämtningen från psykiska besvär. Vi fortsätter därför samtalet om detta kapitel.

Inga kommentarer: