måndag 3 mars 2008

Marsprogrammet 2008

  • 5/2: Öppet hus klockan 18.00-19.30. Alla ångestdrabbade eller intresserade av Uppsala Ångestsyndromsällskap och vad vi gör är välkomna. Det bjuds på fika. Efter öppet hus kör vi en längre avslappningsövning och arbetar en stund gemensamt med att göra iordning informationsmaterial åt föreningen. Det kan vara kul och avslappnande att sitta och klippa och klistra lite à la skolpyssel.
  • 12/2: Cirkelsamtal ("rundan") inom den öppna självhjälpsgruppen. Träff tre av studiecirkeln Självhjälp vid oro och ångest. En halvtimmes fikastund.
  • 19/2: Utgång för mat och fika på Café Symphony vid Sivia torg. Troligen kommer föreningen att abonnera hela lokalen, så att bara medlemmar är där. Mer info kommer.
  • 26/2: Cirkelsamtal ("rundan") inom den öppna självhjälpsgruppen. Den fjärde och avslutande träffen i studiecirkeln Självhjälp vid oro och ångest. En halvtimmes fikastund, som vanligt.

Träffarna börjar som vanligt klockan 18.00 på Hjorten, Dragarbrunnsgatan 13. Möjligen går vi direkt till Café Symphony den 19 mars. I så fall säger vi till i god tid före.

Inga kommentarer: